Thai winnen loterij met nummer gevonden op plaats van overlijden van buitenlandse "grote motorrijder" in Ban Chang

De resultaten van de nationale loterij van de overheid zijn gisteren bekendgemaakt, en zoals veel Thai zweerden dat zou gebeuren, kwam er een griezelig getal naar voren dat aanwezig was op de plaats van overlijden van een buitenlandse Big Biker en een jong Thais barmeisje in Ban Chang op 23 juni 2019. .

Het winnen van grote bedragen voor veel mensen was het tweecijferige getal “58”.

Na de dood van een Noord-Amerikaans en een Thais barmeisje in Ban Chang op 23 juli 2019, bij een groot fietsongeluk, Thaivisa vertelde een verhaal dat zei dat de lokale bevolking ervan overtuigd was dat een onbeantwoorde geest genaamd “Tua Tai Tua Then” aan het werk was. (Krediet Thais visum)

Het ongeval dat het leven kostte aan Joseph, 49, en Nadda, 19, vond plaats op dezelfde plek als de dood van een andere motorrijder enige tijd eerder.

Bij het ongeval op de 23e bedekten de lichamen van de slachtoffers de wegmarkeringen van nummer 58 en 18, meldde Sanook.

De Thais zeiden dat een of beide cijfers onvermijdelijk zouden verschijnen, maar de meeste buitenlandse posters verwierpen de hele suggestie van sterke drank en lotnummers. Ze vonden het zielig.

De een noemde Thailand ‘The Hub of Stupidity’ en een ander zei dat het ‘onzin en ziek’ was om op deze manier getallen te gebruiken om mee te spelen in de loterij.

Daar was niet iedereen het over eens, maar inmiddels hebben veel Thais gewonnen met het getal 58.

Sanook zei dat de haren op de achterkant van de Thaise nek overeind gingen staan ​​toen de cijfers van de staatsloterij bekend werden gemaakt tijdens de trekking van 1 augustus.

Thais op sociale media gebruikten de gebeurtenis om te zeggen dat buitenlanders die niet geloofden dat de geest aan het werk was, nu ongelijk hadden.

Inschrijven
BRONThais visum
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/