Motorrijder gewond bij botsing met bus in Chonburi

Chonburi – Een motorrijder heeft vanmorgen beenletsel opgelopen na een aanrijding met een bus in Don Hua Lor. Hulpdiensten werden om 7 uur op de hoogte gebracht van het ongeval op het kruispunt Don Hua Lor, in het district Mueang Chonburi.

Ze kwamen ter plaatse en ontdekten dat een man op een motorfiets voor een bus was gevallen. Het been van de motorrijder zat vast en hij kon niet bewegen. Reddingswerkers hielpen hem uit de nood voordat hij met lichte verwondingen naar een plaatselijk ziekenhuis werd gebracht.

De politie zet haar onderzoek voort om de schuld van het ongeval te bepalen, aangezien zij beperkte getuigen waren.

FOTO'S: Dragon Rescue Chonburi 7207

BRONDragon Rescue
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/