Vijf buitenlandse toeristen gewond toen kraanwagen in botsing kwam met minibusje in Chonburi

Sri Racha- Vijf buitenlandse toeristen hebben verwondingen opgelopen nadat een kraanwagen gisteren, 1 augustus 2019, in botsing kwam met een minibus. Hulpdiensten werden op de hoogte gebracht van een ongeval nabij een kruispunt in Nongkham.

Ze kwamen ter plaatse en vonden een beschadigde minibus op de weg en in de buurt vonden ze een kraanwagen. Vijf buitenlandse toeristen in de minibus liepen lichte tot middelzware verwondingen op. Ze werden naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht. Getuigen zeggen dat de kraanwagen van een zijweg links afsloeg de hoofdweg op toen hij in botsing kwam met de minibus.

De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval en verhoort beide betrokken bestuurders.

FOTO'S: Peao Yeng Tai Sri Racha Rescue (Bypass 3)

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/