Minister van Financiën vertelt mensen en investeerders om niet in paniek te raken over bomaanslagen, autoriteiten kunnen de situatie aan

Minister van Financiën Uttama Savanayana heeft vrijdagmiddag (2 augustus) mensen gevraagd niet in paniek te raken na een reeks kleine explosies in Bangkok.

Ondanks een daling van de SET-index, zei Uttama dat hij gelooft dat de bomaanslagen het vertrouwen van investeerders niet veel zullen aantasten, aangezien de autoriteiten de situatie onder controle zouden kunnen krijgen.

Hij voegde eraan toe dat het ministerie binnenkort stimuleringsmaatregelen voor de tweede helft zou lanceren om voor de landbouwsector te zorgen en te reageren op de onstabiele wereldeconomie.

De regering zal ook op zoek moeten gaan naar nieuwe inkomstenbronnen, gezien de recente aanpassing van het begrotingstekort van de vorige 469 miljard Bt naar 450 miljard baht.

 

Om 13:36 uur was de SET-index 1.23 procent gedaald tot 1,678.78.

BRONNation, Thailandvisum
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/