Minister van Financiën vertelt mensen en investeerders om niet in paniek te raken over bomaanslagen, autoriteiten kunnen de situatie aan

Minister van Financiën Uttama Savanayana heeft vrijdagmiddag (2 augustus) mensen gevraagd niet in paniek te raken na een reeks kleine explosies in Bangkok.

Ondanks een daling van de SET-index, zei Uttama dat hij gelooft dat de bomaanslagen het vertrouwen van investeerders niet veel zullen aantasten, aangezien de autoriteiten de situatie onder controle zouden kunnen krijgen.

Hij voegde eraan toe dat het ministerie binnenkort stimuleringsmaatregelen voor de tweede helft zou lanceren om voor de landbouwsector te zorgen en te reageren op de onstabiele wereldeconomie.

De regering zal ook op zoek moeten gaan naar nieuwe inkomstenbronnen, gezien de recente aanpassing van het begrotingstekort van de vorige 469 miljard Bt naar 450 miljard baht.

 

Om 13:36 uur was de SET-index 1.23 procent gedaald tot 1,678.78.

Abonneren
BRONNation, Thailandvisum
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/