Zeven mensen gewond, waaronder bestuurder, wanneer sedan crasht op drukke avondmarkt in Chonburi

Chonburi – Meerdere mensen hebben verwondingen opgelopen nadat een sedan gisteren, 30 juli 2019, rond 7 uur, op een drukke avondmarkt in Panthong District botste.

Hulpverleners kwamen ter plaatse en ontdekten dat een beschadigde sedan tegen meerdere eetkraampjes en verkopers was gebotst. Meerdere gewonde verkopers en winkelend publiek lagen gewond op de grond. De 46-jarige Rachan Panwongsa, de sedanchauffeur die ook ernstige verwondingen had opgelopen, werd in het voertuig aangetroffen.

In totaal raakten zes mensen op de markt gewond en werden naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht om hun verwondingen te behandelen. Geen van de verwondingen was levensbedreigend.

De politie van Panthong zet haar onderzoek voort omdat de exacte oorzaak van de crash van Rachan op de markt niet duidelijk was en er verschillende ooggetuigenverslagen waren over wat er precies was gebeurd. De politie is van plan Rachan te ondervragen nadat ze hersteld zijn van verwondingen in het ziekenhuis.

Foto's: Drakenredding

Abonneren
BRONDragon Rescue
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/