Eigenaar van een bierbar in Laos overleeft na het drinken van bleekmiddel bij zelfmoordpoging in Pattaya

Pattaya-

Een Laotiaanse man heeft het overleefd nadat hij bleekmiddel had gedronken toen hij probeerde zelfmoord te plegen in een condominium in Pattaya.

Hulpdiensten werden gisteravond, 10 juli 30, om 2019 uur op de hoogte gebracht van een incident. Ze kwamen ter plaatse in de slaapkamer en troffen een 30-jarige Laos National op de grond aan, ernstig gewond.

Hij werd met spoed naar het Banglamung-ziekenhuis gebracht en is in stabiele toestand.

Zijn buurman vertelde The Pattaya News dat de man een lokale bierbar-eigenaar is die alleen in de kamer woont. De buurman vertelde aan The Pattaya News dat de man naar verluidt meerdere keren heeft geprobeerd zelfmoord te plegen en daarbij is mislukt.

 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/