Chinese toerist gewond na ongeval op speedboot in Pattaya

FOTO'S: Maritieme veiligheidscontrole Pattaya City

Pattaya –

Een Chinese toerist is gewond geraakt nadat hij op een speedboot viel terwijl deze tussen eilanden in de baai van Pattaya reisde. Officieren van het Marine Safety Control-station Pattaya City op de Bali Hai-pier kregen vanmorgen, 10 juli 31, om 2019 uur een bericht van een speedbootoperator via de radio dat een toerist op een speedboot ernstig gewond was geraakt.

Hulpdiensten arriveerden bij de boot die bij de pier was aangekomen en troffen een 55-jarige Chinese toerist aan met ernstige pijn en verwondingen. Hij had zijn been ernstig gebroken tijdens een val.

Hij heeft ter plaatse eerste hulp gekregen en is direct naar het ziekenhuis gebracht. De kapitein van de speedboot vertelde de Marine Saftey Control dat de Chinese toerist rond de boot liep terwijl ze met hoge snelheid in de baai van Pattaya reden.

De kapitein zei dat hij de man vele malen had gewaarschuwd te gaan zitten, maar de toerist negeerde hem en zijn waarschuwingen. Na meerdere waarschuwingen bleef de man rondlopen toen hij viel en zijn been brak.

Marine Safety Control-functionarissen gaan door met het onderzoek.

Abonneren
BRONMaritieme veiligheidscontrole Pattaya City
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/