Canadees gearresteerd na roekeloos besturen van een jetski in Pattaya, het storen van toeristen en het vluchten voor arrestatie

Canadees gearresteerd voor gevaarlijk rijdende jetski in Pattaya FOTO'S: saitotakci

Pattaya – Een Canadese man is vanmorgen, 31 juli 2019, gearresteerd nadat hij gevaarlijk met een jetski had gereden in de buurt van de Bali Hai Pier. Agenten van Pattaya hebben vanmorgen de Canadese man achtervolgd die roekeloos een jetski bestuurde in de buurt van de pier en die probeerde hen te ontwijken.

Volgens functionarissen reed de man, die niet door de politie werd genoemd, met hoge snelheid met de jetski rond de pier, het strand van Na Jomtien en Koh Lan. Hij veroorzaakte volgens agenten een openbare ordeverstoring door roekeloos rond andere boten en veerboten te zoemen. Toeristen in de buurt waren ook bang.

Volgens speedbootexploitanten probeerde hij ook vanaf zijn jetski op speedboten te klimmen en viel hij hen en toeristen lastig.

Volgens de autoriteiten reed de man met zijn jetski direct onder de Bali hai-pier en rond en onder de veerboten die bij de pier waren gestopt. Agenten waarschuwden de Canadese man en probeerden hem tegen te houden, maar hij ontsnapte te voet. Agenten konden hem na een lange achtervolging te voet aanhouden. Hij is gearresteerd voor verdere juridische stappen.

De man werd glimlachend en lachend over de situatie gezien terwijl hij geboeid zat en wilde geen vragen beantwoorden over zijn grillige en gevaarlijke acties.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/