Thaise man gewond aan hoofd bij aanrijding met pick-upchauffeur in Chon Buri

Chonburi-

Een motorrijder heeft ernstige verwondingen opgelopen na een aanrijding met een pick-up truck in Chonburi in de vroege ochtenduren van 29 juli 2019.

Dragon Rescue Workers werden rond 12 uur op de hoogte gebracht van een ernstig ongeval in het district Mueang Chonburi. Ze kwamen ter plaatse en troffen twee voertuigen, een motorfiets en een pick-uptruck aan, beide beschadigd.

In de buurt vonden de reddingswerkers een Thaise mannelijke motorbestuurder die ernstig gewond was geraakt. Hij werd niet onmiddellijk geïdentificeerd, maar leek begin tot midden twintig te zijn. Hij werd in ernstige toestand met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

De chauffeur van de pick-up vertelde de pers dat de motor frontaal op de pick-up was gebotst.

De politie zet echter haar onderzoek voort en controleert camerabeelden in de buurt om de oorzaak van het ongeval goed te kunnen bepalen.

Fotocredit: Dragon Rescue Team

BRONDragon Rescue
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/