Vuil afvalwater stinkt naar Nongplalai-gebied, lokale bewoners smeken om hulp bij stadsfunctionarissen

Nonplalai-

Lokale bewoners in het Nongplalai-gebied hebben de afgelopen zes jaar de hulp ingeroepen van stadsfunctionarissen over vervuild afvalwater. Ze verklaarden vandaag, 29 juli 2019 aan de media dat stinkend water blijft overstromen over lokale wegen en een groot ongemak is voor omwonenden en toeristen.

De weg die volgens hen het grootste probleem is, is de hoofdroute naar veel populaire toeristische bestemmingen en de Pattaya Remand Prison.

De burgemeester van Nongplalai, Pinyo Homklan, beweert dat het afvalwater uit de Pattaya Remand Prison komt.

Hij verklaarde aan de bijbehorende pers dat deze gevangenis overvol is met gevangenen, meer dan hun afvalwaterzuiveringssysteem aankan. Hij zegt dat de gemeente de gevangenis de afgelopen zes jaar heeft geïnformeerd om dit probleem op te lossen, maar er zijn geen tekenen van vooruitgang.

Ambtenaren van de Pattaya Remand Prison reageerden op de beweringen van de burgemeester dat ze vorige maand een nieuw afvalwaterzuiveringssysteem hebben gelanceerd. Ze beweren dat ze persoonlijk controleren of het water al is behandeld voordat het wordt vrijgegeven.

Gemeenteambtenaren zeggen echter dat ze de gevangenis zullen opvolgen en de waterkwaliteit en het proces voor verwijdering zelf zullen controleren.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/