Vuil afvalwater stinkt naar Nongplalai-gebied, lokale bewoners smeken om hulp bij stadsfunctionarissen

Nongplalai-

Lokale bewoners in het Nongplalai-gebied hebben de afgelopen zes jaar de hulp van stadsfunctionarissen ingeroepen vanwege vervuild afvalwater. Ze verklaarden vandaag, 29 juli 2019, tegen de media dat stinkend water nog steeds over lokale wegen stroomt en een groot ongemak is voor lokale bewoners en toeristen.

De weg die volgens hen het voornaamste probleem is, is de hoofdroute naar veel populaire toeristische bestemmingen en de Pattaya Remand Prison.

Burgemeester Pinyo Homklan van Nongplalai beweert dat het afvalwater afkomstig is uit de gevangenis van Pattaya.

Hij verklaarde tegenover de betrokken pers dat deze gevangenis overvol is met gevangenen, meer dan hun afvalwaterzuiveringssysteem aankan. Hij zegt dat de gemeente de gevangenis de afgelopen zes jaar heeft geïnformeerd om dit probleem op te lossen, maar dat er geen tekenen van vooruitgang zijn.

Ambtenaren van de Pattaya Remand Prison reageerden op de bewering van de burgemeester dat ze vorige maand zojuist een nieuw afvalwaterzuiveringssysteem hadden gelanceerd. Ze beweren dat ze persoonlijk controleren of het water al is behandeld voordat het wordt vrijgegeven.

Gemeenteambtenaren zeggen echter dat ze contact zullen opnemen met de gevangenis en zelf de waterkwaliteit en het proces voor verwijdering zullen controleren.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/