Rode lucht in apocalyptische stijl en brandende pijp zorgen voor paniek op sociale media in Laem Chabang vanmorgen vroeg bij Thai Oil Company

Laem Chabang-

De Thaise openbare oliemaatschappij, LTD. in Laem Chabang heeft vandaag een aankondiging uitgegeven om opheldering te verschaffen na een paniek op de Thaise sociale media waarbij de lucht gisteravond boven de fabriek rood kleurde.

Beelden van vlammen bovenop een brandende pijp boven het dak van de Thai Oil-fabriek gingen gisteravond viraal op sociale media en werden woedend gedeeld door lokale bewoners die bang waren voor een mogelijk zwaar ongeval bij de oliemaatschappij.

De lucht werd later rood, waardoor mensen nog meer in paniek raakten en er massaal werd gebeld naar de hulpdiensten.

De Thai Oil Public Company Limited verklaarde vandaag tegenover de pers en media dat er gisteravond een kleine elektrische storing was in de fabriek. Een automatisch veiligheidssysteem was begonnen alle machines te stoppen, waardoor er wat gas uit het systeem in de lucht vrijkwam. De fabriek is nu weer helemaal normaal. Het bedrijf verklaarde dat er op geen enkel moment sprake was van een bedreiging voor de veiligheid van het publiek.

 

Abonneren
BRONThaise openbare oliemaatschappij Limited
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/