Rode lucht in apocalyptische stijl en brandende pijp zorgen voor paniek op sociale media in Laem Chabang vanmorgen vroeg bij Thai Oil Company

Laem Chabang-

De Thaise openbare oliemaatschappij, LTD. in Laem Chabang heeft vandaag een aankondiging gedaan om duidelijkheid te scheppen na een paniek op de Thaise sociale media waarbij gisteravond de lucht boven de fabriek rood kleurde.

Foto's van vlammen bovenop een brandende pijp boven het dak van de Thaise oliefabriek gingen gisteravond viraal op sociale media en werden woedend gedeeld door omwonenden die bang waren voor een mogelijk groot ongeval bij de oliemaatschappij.

Later kleurde de lucht rood waardoor mensen nog meer in paniek raakten en een massaal aantal telefoontjes naar de hulpdiensten kwamen.

De Thai Oil Public Company Limited verklaarde vandaag aan de pers en de media dat er gisteravond een kleine elektrische storing was in de fabriek. Een automatisch veiligheidssysteem was begonnen alle machines te stoppen, waardoor er wat gas uit het systeem in de lucht kwam. De fabriek is nu weer helemaal in orde. Het bedrijf verklaarde dat er op geen enkel moment een bedreiging voor de veiligheid van het publiek was.

 

BRONThaise openbare oliemaatschappij Limited
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/