Motorrijder omgekomen bij verkeersongeval in Chonburi

Motorrijder omgekomen bij verkeersongeval in Chonburi
FOTO'S: Lokaal nieuws Chonburi

Chonburi – Een motorrijder is overleden na een aanrijding met een sedan vanochtend, 26 juli 2019, in Chonburi.

De politie van Hua Yai werd kort na middernacht op de hoogte gebracht van een ongeval op weg nr. 331 (Nakhon Ratchasima – Sattahip Road) in Banglamung.

De politie en reddingswerkers van Sawangboriboon Thammasatan kwamen ter plaatse. Op de weg werd een lichaam gevonden van een onbekende Thaise man.

In de buurt vonden ze een beschadigde motorfiets. Aan de kant van de weg, in een sloot, vonden ze een sedan waarvan de vrouwelijke bestuurder met lichte verwondingen naar een ziekenhuis werd gebracht.

Op dit moment denkt de politie dat de sedanbestuurder met hoge snelheid reed en dat er niet genoeg licht was in de omgeving. De sedan kwam vervolgens in aanrijding met de motor.

De politie zet het onderzoek echter voort.

Bronnen: Lokaal nieuws van Chonburi

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/