Arabische toeristen gearresteerd voor racen met motorfietsen in Zuid-Pattaya

Arabische toeristen gearresteerd voor motorraces in Pattaya-Video

Pattaya-

Na middernacht, 23 juli 2019, daalden de politie en de verkeerspolitie van Pattaya neer op Soi Yensabai nabij Walking Street en Soi Vc in Pattaya.

De inval kwam er na talloze klachten van omwonenden waar berichten waren binnengekomen dat grote groepen jonge Arabische mannen gevaarlijk racen en motorrijden in het gebied.

De politie arresteerde velen van hen die hun fiets hadden aangepast. De meeste fietsen zijn tegen de Thaise wet aangepast. Die motoren zijn in beslag genomen.

De politie van Pattaya stelt dat de invallen en het harde optreden tegen racefietsen en aangepaste fietsen zullen doorgaan.

De politie van Pattaya zei ook dat motorverhuurbedrijven toeristen moeten controleren of ze een rijbewijs hebben of niet. De meeste toeristen die bij verkeersongevallen worden aangetroffen, hebben volgens de politie geen rijbewijs.

Als autoverhuurders wettelijk toestaan ​​dat iemand motorfietsen huurt zonder rijbewijs, krijgen ze een boete van maximaal 2,000 baht.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/