Pattaya-man gearresteerd voor het doden van paarden en het verkopen van hun vlees op Facebook

Pattaya-

Een 33-jarige Thaise man die buiten Pattaya woont, de heer Nirun Kamlon, werd dit weekend in zijn huis gearresteerd door de politie en beschuldigd van het vermoorden van paarden en het verkopen van hun vlees via sociale media. Hij werd gearresteerd op bevel van de gouverneur van Banglamung nadat verschillende berichten die van dhr. Kamlon zouden zijn, viraal gingen op Facebook.

De heer Kamlon wordt beschuldigd van het martelen van dieren. Ambtenaren vertelden de media dat de heer Kamlon dit naar verluidt al heel lang doet in Chon Buri.

Een schedel van een paard en opgedroogde bloedvlekken werden gevonden in het huis van meneer Kamlon. Op zijn terrein werd een paard gevonden dat niet in goede gezondheid leek te verkeren, evenals andere botten die van paarden leken te zijn.

Districtsfunctionarissen vertelden de media dat de heer Kamlon naar verluidt bekende en beweerde het vak van zijn grootvader te hebben geleerd. Hij beweerde dat hij gehandicapte paarden had gekocht van stallen in het district Banglamung en ze had gedood om hun vlees te verkopen.

Hij blijft in politiehechtenis.

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/