Dongtan Beach in Jomtien heeft nu verkeersdrempels, verkeersregels

PATTAYA:–

We berichtten een paar maanden geleden hier bij The Pattaya News over lokale bewoners die zich zorgen maakten over het gebrek aan verkeersdrempels op Jomtien Beach en motoren en auto's die 's avonds laat over het strand racen.

De stad heeft geluisterd en de afgelopen dagen gereageerd.

Pattaya installeerde verkeersdrempels en schilderde verkeerslijnen in Dongtan Beach om de veiligheid te vergroten en als reactie op de eerder genoemde klachten.

Hoewel voertuigen van 10 tot 5 uur verboden zijn, rijden auto's 's avonds door het gebied, wat gevaar oplevert voor strandgangers en joggers.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/