Dongtan Beach in Jomtien heeft nu verkeersdrempels, verkeersregels

PATTAYA:–

Een paar maanden geleden berichtten we hier bij The Pattaya nieuws over lokale bewoners die zich zorgen maakten over het gebrek aan verkeersdrempels op Jomtien Beach en over motoren en auto's die laat in de nacht over de weg langs het strand racen.

De stad luisterde en heeft de afgelopen dagen gereageerd.

Pattaya installeerde verkeersdrempels en schilderde verkeerslijnen in Dongtan Beach om de veiligheid te vergroten en als reactie op de eerder genoemde klachten.

Hoewel voertuigen van 10 uur tot 5 uur verboden zijn, rijden er 's avonds auto's door het gebied, waardoor gevaren ontstaan ​​voor strandgangers en joggers.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/