Dief steelt motor en laat tweejarig kind achter dat alleen met de fiets werd achtergelaten tijdens het winkelen met het gezin

Pattaya-

PATTAYA: – Een dief stal de motorfiets van een Pattaya-moeder, maar liet een opvoedingsles achter voor de vrouw die haar peuter alleen achterliet op de tweewieler.

Apichaya Kedklai, 23, en haar moeder Sukanya, 49, gingen op 16 juli naar de politie om te melden dat iemand haar zwarte Yamaha Fino had meegenomen nadat ze haar 2-jarige dochter uit de stoel had gehaald.

De moeder gaf toe dat ze de peuter alleen op de fiets had achtergelaten, met de sleutel in het contact, terwijl zij en haar moeder op 16 juli bij de Noy Fresh Vegetable-stand op de Rattanakorn Market in Soi Khao Talo winkelden. korte tijd weggegaan.

De vrouwen beweerden ook haast te hebben, maar hielden het kind in de gaten. Ze beweerden dat ze even wegkeken en plotseling stond de kleine Nada naast hen en was de fiets weg.

De politie doet onderzoek naar het incident en bekijkt camerabeelden in de omgeving.

BRONDagelijkse mail
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/