Pattaya is van plan de verwaarloosde brug op Koh Larn te repareren, maar pas volgend jaar

KOH LARN: –Pattaya is van plan de verwaarloosde Tien Beach-brug van Koh Larn te repareren, maar pas volgend jaar.

Vice-burgemeester Ronakit Ekasingh zei op 15 juli dat er voor 4.5 een budget van 2020 miljoen baht is aangevraagd om de brug te repareren die volgens lokale bewoners op instorten staat.

De lokale bevolking van het op twee na populairste strand van het eiland zei dat er al tien jaar geen verlichting op de brug brandt en dat verwaarlozing er nu voor heeft gezorgd dat de fundering van de vier meter hoge brug over een kustlijn van rotsen is aangetast.

Ongeveer de helft van de overspanning van 500 meter heeft geen reling, de stalen palen en fundering zijn verroest en er ontbreken diverse onderdelen en verbindingen. De brug kan elk moment instorten, vrezen bewoners.

Ingenieurs van het stadhuis hebben al blauwdrukken voor een gerenoveerde brug. De gemeenteraad van Pattaya zal op 5 augustus beslissen of de uitgaven worden goedgekeurd.

 

Inschrijven
BRONDagelijkse post/Thais visum
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/