Drie Thaise mannen gearresteerd in Pattaya in drugsbezit met grote hoeveelheid Yabba en Crystal Meth

Pattaya-

De politie van Pattaya, geleid door de politiechef van Pattaya, luitenant-kolonel Prawit Chooseng, kondigde vanmiddag de arrestatie aan van drie Thaise staatsburgers in een aan drugshandel gerelateerde arrestatie.

De drie mannen, dhr. Thada Komomal 29 jaar oud, dhr. Noppol Tidchankot, 23 jaar oud en dhr. Golf Norasak, 35, werden gepakt nadat een undercover-informant een koop van de drie mannen had geregeld op een plaatselijke parkeerplaats. Daarnaast nam de politie ook de voertuigen van de mannen in beslag die betrokken waren bij de drugsdeal.

De drie mannen zouden al geruime tijd verkopen aan de lokale bevolking en toeristen in het gebied en hebben volgens de politie een uitgebreid drugsnetwerk. Zoals de foto's laten zien, is de politie nog steeds op zoek naar het brein achter de operatie en werkt ze aan de identificatie van deze persoon.

Een totaal van 832 gram crystal methamfetamine en 6700 yabba (een pilversie van methamfetamine) pillen werden in deze buste ingenomen.

Alle drie de mannen worden geconfronteerd met een aanzienlijke tijd in de Thaise gevangenis.

Luitenant-kolonel Chooseng verklaarde dat ten minste één van de mannen, de heer Norasak, in 2006 en 2012 twee eerdere drugsdelicten heeft gepleegd en dat dit niet zijn eerste confrontatie met de wet is.

 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/