Drie Thaise mannen gearresteerd in Pattaya in drugsbezit met grote hoeveelheid Yabba en Crystal Meth

Pattaya-

De stadspolitie van Pattaya, onder leiding van politiechef van Pattaya, luitenant-kolonel Prawit Chooseng, heeft vanmiddag de arrestatie aangekondigd van drie Thaise staatsburgers in verband met drugshandel.

De drie mannen, de heer Thada Komomal (29 jaar oud), de heer Noppol Tidchankot, 23 jaar oud en de heer Golf Norasak, 35, werden betrapt nadat een undercover-informant een aankoop van de drie mannen op een plaatselijke parkeerplaats had geregeld. Daarnaast heeft de politie ook de voertuigen van de mannen in beslag genomen die betrokken waren bij de drugsdeal.

De drie mannen zouden al enige tijd aan de lokale bevolking en toeristen in het gebied verkopen en beschikken volgens de politie over een uitgebreid drugsnetwerk. Zoals de foto's laten zien, is de politie nog steeds op zoek naar het brein achter de operatie en werkt ze aan de identificatie van deze persoon.

Bij deze arrestatie werd in totaal 832 gram crystal methamfetamine en 6700 yabba-pillen (een pilversie van methamfetamine) ingenomen.

Alle drie de mannen riskeren een aanzienlijke tijd in de Thaise gevangenis.

Luitenant-kolonel Chooseng verklaarde dat ten minste één van de mannen, de heer Norasak, in 2006 en 2012 twee eerdere overtredingen op het gebied van drugshandel heeft gepleegd en dat dit niet zijn eerste aanvaring met de wet is.

 

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/