Thaise vrouw steelt 130,000 baht van buitenlandse toeristen in Centraal Pattaya, met succes aangehouden

Pattaya-

Vandaag, 18 juli 2019, heeft de politie van Pattaya onder leiding van luitenant-kolonel Prawit Chooseng, hoofd van de politie van Pattaya en luitenant-kolonel Piyapong Ansarn, hoofd van de toeristenpolitie van Pattaya, de arrestatie aangekondigd van een 52-jarige Thaise vrouw die ervan wordt beschuldigd van het inbreken in drie toeristenhotelkamers en het stelen van in totaal 130,000 baht in contanten op 13 juli 2019.

De drie toeristen waren die dag op pad toen de vrouw, mevr. Chum Sang Ngoen, die in de Thaise pers als huisvrouw wordt beschreven, toegang kreeg tot de kamers en in totaal 130,000 baht stal.

De mannen keerden terug naar huis en deden aangifte van het misdrijf bij de lokale politie, die de camerabeelden controleerde en erin slaagde de vrouw op te sporen in haar appartement in Jomtien gisteren, 17 juli 2019. The Pattaya News heeft besloten de namen van de mannen op hun verzoek achter te houden.

Bovendien verklaarde de politie dat ze ook 0.36 gram crystal methamfetamine in haar bezit had toen ze haar arresteerden.

Het geld is teruggevonden en teruggegeven aan de toeristen die vanmiddag de politie bedankten door bloemen te bezorgen en hun dank aan de verantwoordelijke agenten.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/