Thaise vrouw steelt 130,000 baht van buitenlandse toeristen in Centraal Pattaya, met succes aangehouden

Pattaya-

Vandaag, 18 juli 2019, kondigde de politie van Pattaya onder leiding van luitenant-kolonel Prawit Chooseng, hoofd van de politie van Pattaya, en luitenant-kolonel Piyapong Ansarn, hoofd van de toeristenpolitie van Pattaya, de arrestatie aan van een 52-jarige verdachte Thaise vrouw van inbraak in drie toeristenhotelkamers en het stelen van in totaal 130,000 baht in contanten op 13 juli 2019.

De drie toeristen waren op pad op de dag dat de vrouw, mevrouw Chum Sang Ngoen, die in de Thaise pers wordt beschreven als huisvrouw, toegang kreeg tot de kamers en in totaal 130,000 baht stal.

De mannen keerden terug naar huis en deden aangifte van de misdaad bij de lokale politie die de camerabeelden bekeek en erin slaagde de vrouw gisteren, 17 juli 2019, op te sporen naar haar appartement in Jomtien. The Pattaya News heeft op hun verzoek besloten de namen van de mannen achter te houden.

Bovendien verklaarde de politie dat ze ook 0.36 gram crystal methamphetamine in haar bezit had toen ze haar arresteerden.

Het geld is teruggevonden en teruggegeven aan de toeristen die de politie vanmiddag bedankten door bloemen te bezorgen en de verantwoordelijke agenten te bedanken.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/