Veerbootmaatschappijen, Bali Hai-functionarissen zeggen dat het vakantietoerisme jaar na jaar stijgt naar Koh Larn

Pattaya-

Lokale functionarissen op de Bali Hai-pier vertelden de betrokken pers gisteren, 16 juli 2019, dat het vakantieverkeer voor een religieuze feestdag en het aantal mensen dat met de veerboot naar Koh Larn ging gisteren, 16 juli 2019, jaar na jaar aanzienlijk hoger was.

Wacht, voor onze vaste lezers: hebben we eerder vandaag niet net het tegenovergestelde gemeld? Niet helemaal.

Dit staat in contrast met de rapporten van speedbootexploitanten en strandverkopers in Pattaya, maar het aantal toeristen dat op de pier wordt gezien lijkt hun verklaring te ondersteunen.

Duizenden toeristen leken met de veerboot naar Koh Larn te gaan, misschien in plaats daarvan privéboten achterwege te laten of op het strand van Pattaya te blijven.

We hebben beide rapporten geplaatst om onbevooroordeeld te blijven en de lezers te laten beslissen.

De foto's zijn vanmiddag gemaakt door onze verslaggevers.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/