Veerbootmaatschappijen, Bali Hai-functionarissen zeggen dat het vakantietoerisme jaar na jaar stijgt naar Koh Larn

Pattaya-

Lokale functionarissen op de Bali Hai-pier vertelden gisteren, 16 juli 2019 aan de bijbehorende pers dat het vakantieverkeer voor een religieuze feestdag en mensen die met de veerboot naar Koh Larn gingen, gisteren, 16 juli 2019, aanzienlijk hoger was dan vorig jaar.

Wacht, voor onze vaste lezers, hebben we niet eerder vandaag het tegenovergestelde gemeld? Niet helemaal.

Dit in tegenstelling tot de berichten van speedbootexploitanten en strandverkopers in Pattaya, maar het aantal toeristen dat op de pier wordt gezien, lijkt hun verklaring te ondersteunen.

Duizenden toeristen leken met de veerboot naar Koh Larn te gaan, misschien in plaats daarvan afstand te doen van privéboten of op het strand van Pattaya te blijven.

We hebben beide rapporten gepost om onbevooroordeeld te blijven en laten de lezers beslissen.

De foto's zijn vanmiddag gemaakt door onze verslaggevers.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/