Woedende buitenlander met machete bedreigt Thaise buren, politie over geschil (video)

Pattaya-

Een buitenlandse man uit Canada is naar verluidt betrokken geweest bij een rommelig buurtgeschil met zijn Thaise buren in Pattaya, dat nu viraal is gegaan in de Thaise pers en een kopartikel is op Thairath, 77kaoded, Channel 7 News en andere Thaise taalwebsites. We hebben zijn naam op dit moment achtergehouden omdat de situatie aan de gang is.

Het geschil, dat naar verluidt gaat over het parkeren van een motorfiets, vermeende lekkage van water uit een waswinkel naast de deur, problemen met een motorstalling aan de overkant, problemen met een motorreparatiewerkplaats en afval dat voor zijn eigendom is achtergelaten, is aan de gang. voor minstens een week en escaleerde eind vorige week in de reeks video's die door zijn buren aan de pers en politie werden vrijgegeven om het bedreigende gedrag van de man te tonen.

Op de video's is te zien hoe de man met een machete zijn buren bedreigt en een politieagent die ter plaatse is geroepen. Op een gegeven moment blijkt de man, die op zijn dak staat, een politieagent het hoofd af te hakken en zijn buren te vermoorden. Hij beweert dat ze zijn eigendom vergiftigen en ook drugs en vergif in zijn afval proberen te stoppen.

Een andere video toont de man in een confrontatie met meerdere mannen op straat.

Een buurman plaatste ook een reeks video's van het gedrag van de man. Ze zeggen dat ze voor hun leven vrezen en geloven dat de man hen en hun families kwaad kan doen.

https://web.facebook.com/jamjureejinuntuya/videos/870461510001490/?t=1

Volgens buren en wetshandhavers is de situatie aan de gang en hopen functionarissen de situatie vreedzaam op te lossen, maar naar verluidt werkt de buitenlandse man op dit moment niet mee.

Thairath heeft gerapporteerd en beelden gepost van wetshandhavers en stadsambtenaren die probeerden de situatie op te lossen en de man te kalmeren, maar naar verluidt sloot hij zichzelf op in zijn huis en stond hij anderen niet toe te spreken, hen voortdurend afsnijdend (zie 8 minuten en ongeveer 15 seconden.)

Videocredits Thai Rath.

 

 

 

BRONThai Rath, Thais visum, 77kaoded
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/