Niet-geïdentificeerd mannelijk lichaam gevonden in visnet ongeveer 5 mijl uit de kust van Chonburi

Chonburi-

Ambtenaren van de marine en mariniers van de marinebasis Sattahip hebben vanavond, 12 juli 2019 om ongeveer 6:00 uur, vanavond, XNUMX juli XNUMX om ongeveer XNUMX:XNUMX uur, geholpen bij het bergen van het lichaam van een onbekende man, mogelijk een buitenlander, ongeveer vijf mijl uit de kust van Chonburi. P.M. Het lichaam van de man werd gevangen door lokale vissers.

De functionarissen verklaarden dat de man vermoedelijk tussen de zeven en tien dagen dood was en vanwege de toestand van zijn lichaam konden ze niet onmiddellijk de doodsoorzaak of zijn nationaliteit vaststellen. De man droeg geen kleren en zijn lichaam was in een aanzienlijke staat van verval.

Zijn leeftijd wordt geschat op 35-45 jaar. Voorlopig onderzoek toonde echter geen tekenen van lichamelijk letsel.

Zijn lichaam werd naar een plaatselijk medisch centrum gebracht voor autopsie om de doodsoorzaak vast te stellen en om te proberen vast te stellen wie de man is. Ambtenaren nemen contact op met lokale vissersboten en schepen om te proberen te zien of er iemand vermist is.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/