Zebrapaden worden "veilig" gemaakt, zegt hoofd van de Koninklijke Thaise politie, er wordt al vooruitgang geboekt

Bangkok-

Het hoofd van de Thaise koninklijke politie heeft deze week verklaard dat hij opdracht heeft gegeven tot handhaving van zebrapaden in het hele land en om te beginnen met werken om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn, vooral in toeristische steden zoals Pattaya.

Zowel lokale bewoners als toeristen lijken de oversteekplaatsen te vermijden en in plaats daarvan lopen ze de straat over, aangezien de meeste inwoners van de stad geloven dat de oversteekplaats de gevaarlijkste plek is om de weg over te steken.

Wat sommige van onze lokale bewoners misschien zal verbazen, is echter dat er lokaal al veel werk is verzet om de oversteekplaatsen veiliger te maken, vooral in schoolzones. De volgende foto's, vandaag gemaakt, zijn van verkeerspolitie die speciaal gestationeerd is op oversteekplaatsen in en rond scholen tijdens schooluren, die de wet handhaaft en ervoor zorgt dat de oversteekplaatsen veilig zijn. De veiligheid van deze bijzondere oversteekplaatsen bij scholen is al geruime tijd succesvol.

Het zal echter enige tijd duren om ervoor te zorgen dat de oversteekplaatsen in de belangrijkste toeristische locaties van Second Road en Beach Road correct worden gehandhaafd en gebruikt.

Het plan voor handhaving omvat het gebruik van verkeerspolitie bij grote zebrapaden tijdens de drukste tijden, evenals handhaving voor jaywalking, wat technisch gezien in strijd is met de wet en een strafbaar feit is.

 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/