Bekende technologieprofessor zegt dat de beweringen van lokale gepensioneerden over een brandstofloze generator "onzin" zijn

.Chonburi-

We schreven hier bij The Pattaya News op 3 juli 2019 over een lokale man die beweerde dat hij een machteloze generator had uitgevonden die, in zijn woorden, duizenden watt elektriciteit zou kunnen opwekken zonder brandstof gedurende 6-8 uur door gebruik te maken van een handslingersysteem. .

Lokale 75-jarige Thaise man zegt dat hij zijn eigen generator heeft gebouwd en uitgevonden die geen brandstof gebruikt

Nu zegt een professor aan het Lat Krabang Institute of Technology, de heer Dusit Suksawat, dat hij gelooft dat dit een valse bewering is en dat de betrokken natuurkunde niet klopt.

De 75-jarige Cheun Fanmeik, die in Chon Buri woont, zegt dat hij al meer dan tien jaar aan het apparaat werkt en dat zijn beweringen waar zijn. Hij heeft geen specifieke details gegeven over zijn generator, behalve dat deze gebruik maakt van een handslingersysteem. Hij stelt dat hij ook auteursrecht op het apparaat heeft.

Ondertussen zegt de heer Dusit Suksawat dat hij de heer Fanmeik heeft opgeroepen om zijn machine voor wetenschappelijke en analysedoeleinden aan de universiteit te presenteren. Tot nu toe heeft de heer Fanmeik niet gereageerd.

 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/