Twee Chinese toeristen en vier bewakers beboet, excuses voor vechtpartij Walking Street

Pattaya-

Zoals we gisteren op onze sociale-mediafeeds plaatsten, raakten twee jonge Chinese toeristen in een dronken bui met vier bewakers van een plaatselijke nachtclub in Walking Street zondagochtend vroeg in de weer. De vechtpartij werd gefilmd door een Amerikaanse toerist die de video op sociale media deelde, waar hij viraal ging en werd opgepikt door verschillende media, waaronder wij.

Uiteindelijk werd de film gezien door het hoofd van de politie van Pattaya, die alle bij het incident betrokken partijen opriep voor een bijeenkomst op het politiebureau. De twee Chinese toeristen, de heer Su Wee Da, 22 en Loo Dong, 20, kregen elk een boete van 500 baht wegens dronkenschap en wanordelijk gedrag.

De vier uitsmijters kregen elk een boete van 500 baht voor mishandeling.

De politie was voorafgaand aan de video op de hoogte van het incident, kort nadat de video was afgelopen, gingen de Chinese mannen naar het toeristenpolitiebureau aan het einde van Walking Street om het incident te melden, maar waren zo dronken en er was een taalbarrière dat ambtenaren pas in de ochtend het hele verhaal konden krijgen en de video konden bekijken.

Beide partijen verontschuldigden zich tegenover elkaar en het management van de discotheek beloofde dat er omscholing zou plaatsvinden om toekomstige incidenten te voorkomen. Ze weigerden allebei aangifte te doen tegen de andere partij en beschouwden de zaak als afgedaan.

 

 

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/