Schokkende video: assistent dorpshoofd Geslagen, mishandeld in Pattaya, aanvaller vlucht weg

 

Pattaya-

Net na middernacht vanochtend, 6 juli 2019, werd een dorpshoofdassistent uit Chaiyaphum, de heer Prachak Leemkunthot, 41, in zijn gezicht geslagen en vervolgens geschopt terwijl hij op de grond lag. Hij liep ernstige verwondingen op en verkeert momenteel in kritieke toestand in een plaatselijk ziekenhuis.

De aanval vond rond 10 uur plaats in de Phroma-appartementen aan Moo 12 in het subdistrict Nong Prue.

De manager van het appartement, dhr. Prakhon, die op video te zien is terwijl hij probeert te voorkomen dat de onbekende aanvaller op zijn motor ontsnapt, verklaarde dat de man in het rode shirt arriveerde en een korte tijd in de kamer van dhr. Leemkunthot doorbracht totdat ze met iemand naar buiten gingen. de arm van de man om de nek van de ander.

Zoals op video te zien is, lijken ze een korte discussie te hebben voordat de man in het rode shirt meneer Leemkunthot in zijn gezicht slaat, hem tegen de grond slaat, en hem vervolgens verschillende keren schopt voordat hij zijn lichaam van de weg sleept. Vervolgens zie je de man in het rode shirt op zijn motor vertrekken na een kort geschil met de heer Prakhon, die hem probeerde tegen te houden.

De heer Leemkunthot ligt nog steeds in het ziekenhuis en zijn vriendin, die op de video te zien is, pleit voor hulp bij het oppakken van de verantwoordelijke man. De politie zegt het incident te onderzoeken en de verdachte op te sporen. Ze verklaarden tegenover The Pattaya News dat ze vermoeden dat een persoonlijk geschil tot de woordenwisseling heeft geleid.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/