Schokkende video: dorpshoofdassistent geslagen, aangevallen in Pattaya, aanvaller vlucht scene

 

Pattaya-

Net na middernacht vanochtend, 6 juli 2019, werd een dorpshoofdassistent uit Chaiyaphum, de heer Prachak Leemkunthot, 41, in het gezicht geslagen en vervolgens geschopt terwijl hij op de grond lag, ernstig gewond was en momenteel in kritieke toestand verkeert in een plaatselijk ziekenhuis.

De aanval vond omstreeks 10 uur plaats in de Phroma-appartementen aan de Moo 12 in het kanton Nong Prue.

De manager van het appartement, de heer Prakhon, die op video is te zien terwijl hij probeert te voorkomen dat de onbekende aanvaller op zijn motor ontsnapt, verklaarde dat de man in het rode shirt arriveerde en een korte tijd in de kamer van meneer Leemkunthot doorbracht totdat ze naar buiten gingen met een de arm van de man om de nek van de ander.

Zoals op video te zien is, lijken ze een korte discussie te hebben voordat de man in het rode shirt Mr. Leemkunthot in het gezicht slaat, hem tegen de grond slaat en hem vervolgens verschillende keren schopt voordat hij zijn lichaam van de weg sleept. De man in het rode shirt kan vervolgens worden gezien op zijn motor na een kort dispuut met meneer Prakhon, die hem probeerde tegen te houden.

De heer Leemkunthot blijft in het ziekenhuis en zijn vriendin, die op de video te zien is, smeekt om hulp bij het pakken van de verantwoordelijke man. De politie zegt het incident te onderzoeken en de verdachte op te sporen. Ze verklaarden aan The Pattaya News dat ze vermoeden dat een persoonlijk geschil tot de woordenwisseling heeft geleid.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/