Politie arresteert en beboet meerdere jonge Arabische staatsburgers voor het racen met motorfietsen in Pattaya

Pattaya-

Vanmorgen, 6 juli 2019, zijn de politie en de verkeerspolitie van Pattaya, na talrijke klachten van lokale bewoners, neergedaald in Soi Yensabai nabij Walking Street in Pattaya, waar berichten waren binnengekomen dat grote groepen jonge Arabische mannen constant racen en gevaarlijk op motorfietsen rijden in het gebied .

De politie arresteerde in totaal ongeveer een dozijn mannen, nam hun fietsen in beslag en legde hen een niet nader genoemd bedrag op. De meeste fietsen zijn aangepast aan de Thaise wet en moeten op kosten van de eigenaar van de fiets worden teruggebracht naar een wettelijke staat.

De politie heeft hard opgetreden tegen luide uitlaten, racefietsen en aangepaste fietsen in Pattaya sinds een Russische toerist werd gedood door een snel rijdende motorfiets die naar verluidt een paar weken eerder aan het racen was.

Veel lokale bewoners klaagden op de sociale media van het Pattaya-nieuws en verklaarden dat grote groepen Arabische mannen vaak in dit gebied raceten zonder rekening te houden met voetgangers of ander verkeer.

De politie van Pattaya heeft er genoeg van en zei dat de invallen en het harde optreden tegen racen en aangepaste fietsen zullen doorgaan.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/