Pattaya Police ontmoet lokale entertainmenteigenaren na invallen, legt regels en richtlijnen vast

Pattaya-

Gistermiddag, 5 juli 2019, hebben politiefunctionarissen en leiders van de stad Pattaya de lokale entertainment- en nachtlevenmanagers en -eigenaren verzocht om naar het politiebureau van Pattaya te komen om richtlijnen en regels op te stellen die de politiestaat in de hele stad zal handhaven.

Dit volgt op veel gepubliceerde invallen in de Coming Bar en de Windmill Gogo wegens vermeende minderjarige prostitutie en de verwijdering van de voormalige politiechef en zijn leiderschapsteam in de afgelopen twee weken.

De bijeenkomst werd geleid door politieluitenant-kolonel Prawit Chorseng, die zelf onlangs is teruggekeerd naar zijn functie na te zijn vrijgesproken na dertig dagen overplaatsing en onderzoek nadat het Department of Provincial Affairs vorige maand een inval had gedaan in The Brazil Pub en de Bar uit de jaren 90. Ons artikel over dat incident staat hier: https://thepattayanews.com/2019/06/02/pattaya-city-police-chief-four-others-transferred-immediately-face-probes-over-nightclub-raids/ 

Luitenant-kolonel Chorseng legde verschillende prioriteiten uit aan de meer dan honderd ondernemers en de aanwezige pers:

  1. Strikt geen klanten onder de twintig op een locatie waar alcohol wordt verkocht.
  2. Volg de sluitingstijden van uw licentie tot op de letter. Open blijven na uw gelicentieerde sluitingstijd, die verschilt afhankelijk van het type bedrijf en het gebied waarin het zich bevindt, zal leiden tot juridische handhaving.
  3. Geen enkel personeel onder de twintig jaar mag werken in een zaal waar sterke drank wordt verkocht.
  4. Drugs en drugsgebruik wordt niet getolereerd.
  5. Wapens worden niet getolereerd.
  6. Geweld wordt in het algemeen niet getolereerd. Beveiliging, management en uitsmijters mogen situaties niet zelf oplossen als een beschermheer zijn toevlucht neemt tot geweld, de politie moet worden ingeschakeld.

Luitenant-kolonel Chorseng verklaarde dat willekeurige invallen en inspecties zullen doorgaan om ervoor te zorgen dat deze regels worden nageleefd.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/