Thaise man steekt ex-vrouw neer uit jaloezie en woede in Pattaya

Pattaya-

Op 8 juli 30 om 2:2019 uur stak de heer Thanawat Muangwong, 49 jaar oud, zijn voormalige vrouw, juffrouw Wassana Yumchem, 34, neer voor haar appartement net buiten Centraal Pattaya.

De heer Muangwong wachtte op de komst van politie en reddingswerkers, terwijl hij rustig sigaretten rookte in het bijzijn van juffrouw Muangwong, die in kritieke toestand verkeerde met steekwonden in haar buik. Ze werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht waar ze vanaf vanmorgen 3 juli 2019 onder behandeling en in ernstige toestand blijft.

De heer Muangwong verklaarde tegen de politie dat hij gestrest en overstuur was omdat zijn ex-vrouw met andere mannen aan het praten was op de LINE-applicatie en vandaag was zijn stress zo hoog dat hij besloot naar haar appartement te gaan en haar neer te steken. Hij wist dat wat hij had gedaan verkeerd was en dat hij ervoor gestraft zou worden, dus koos hij ervoor te blijven en te wachten om gearresteerd te worden en zijn misdaad toe te geven.

De politie zal dhr. Muangwong vervolgen voor meerdere strafbare feiten, waaronder mishandeling met een dodelijk wapen en poging tot doodslag.

Noot van de redactie: in de originele versie van dit bericht op sociale media stond dat de heer Muangwong een man had neergestoken, dat was onjuist.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/