Electronic Balance Board ontploft tijdens het opladen in Pattaya, verwondt eigenaar en brandt bijna zijn huis af

Pattaya-

Korakat Karndee, 39 jaar oud, was net klaar met het gebruik van zijn elektronische balansbord, een apparaat dat wordt gebruikt om te sporten en dat op grote schaal wordt verkocht via internet en in Pattaya, en had het eerder deze week op de oplader in zijn slaapkamer in zijn huis in Zuid-Pattaya geplaatst.

Hij gebruikte het toilet toen hij een grote explosie hoorde die zijn slaapkamer in brand zette... de bron, zo beweert hij, was het ontploffende elektronische balansbord.

Hij probeerde het vuur op eigen kracht te blussen, maar het vuur breidde zich steeds verder uit en daarbij liep hij brandwonden op.

Hij belde de brandweer in Pattaya en ze reageerden snel en slaagden erin het vuur te blussen en de vermeende boosdoener te vinden, de overblijfselen van het balansbord dat hierboven is afgebeeld.

De heer Karndee noemde niet het specifieke merk van het balansbord of waar hij het bord oorspronkelijk van kocht.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/