Bejaarde Britse expat sterft tijdens vertoning van horrorfilm in Pattaya

Pattaya-

Een oudere Britse expat, de heer Bernard Channing, 78 jaar oud, werd op dinsdagavond 2 juli dood aangetroffen in een bioscoop in Pattaya tijdens een vertoning van de horrorfilm "Annabelle Comes Home". Pattaya Nieuws.

De doodsoorzaak werd niet gegeven en de man werd dood aangetroffen nadat de film was afgelopen door een andere beschermheer van de bioscoop.

Het personeel zei dat de man alleen naar de bioscoop was gekomen en een enkeltje had gekocht.

Zijn lichaam werd naar een plaatselijk ziekenhuis gestuurd en de Britse ambassade is op de hoogte gebracht van zijn dood.

Commentaar op Thaise sociale media was woedend en actief over dit verhaal, waarbij veel commentatoren geloofden dat de geest van Annabelle de man had vermoord, of dat de film zo eng was dat hij hem vermoordde. Thailand heeft een sterk en al lang bestaand bijgeloof met betrekking tot geesten en daarom hebben we de specifieke bioscoop voor dit artikel niet genoemd.

 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/