Thaise man boos op vrouw steekt motor in brand midden in dorp in Nong Prue

Nong Prue-

Om 11 uur gisteravond, 30 juli 1, kregen de lokale politie en reddingsfunctionarissen een dringende oproep dat een agressieve en boze Thaise man een motor voor zijn huis in brand had gestoken en agressief en gewelddadig was tegen de buren in zijn huis. dorp net buiten Pattaya.

Onze verslaggevers sloten zich bij hen aan en maakten de volgende video en foto's.

Een 52-jarige Thaise man werd gearresteerd, de heer Chaturong Khamton, een plaatselijke curryverkoper. De motorfiets was van zijn vrouw op wie hij boos was om redenen die hij niet duidelijk aan de pers had bekendgemaakt. In een vlaag van woede pakte hij haar motor en verbrandde deze onherkenbaar in het bijzijn van geschokte buren en vrienden.

Zijn vrouw verklaarde dat ze eerder problemen hadden gehad, maar dat hij nog nooit zo uit de hand had gelopen.

Hij leek behoorlijk tevreden met zijn gedrag en er werd gefilmd terwijl hij het vredesteken gaf en er blij uitzag toen hij werd gearresteerd en naar het politiebureau werd afgevoerd.

De politie verklaarde dat hij niet onder invloed leek te zijn van drugs of alcohol, maar alleen zeer ernstig boos was.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/