Thaise man boos op vrouw steekt motor in brand midden in dorp in Nong Prue

Nong Prue-

Om 11 uur gisteravond, 30 juli 1, kregen de lokale politie en reddingsfunctionarissen een dringende oproep dat een agressieve en boze Thaise man een motorfiets in brand had gestoken voor zijn huis en agressief en gewelddadig was tegen buren in zijn dorp gelegen net buiten Pattaya.

Onze verslaggevers voegden zich bij hen en maakten de volgende video en foto's.

Een 52-jarige Thaise man werd gearresteerd, de heer Chaturong Khamton, een lokale curryverkoper. De motorfiets was van zijn vrouw, op wie hij boos was om redenen die hij niet duidelijk aan de pers had vermeld. In een vlaag van woede nam hij haar motor en verbrandde hem onherkenbaar in het bijzijn van geschokte buren en vrienden.

Zijn vrouw verklaarde dat ze eerder problemen hadden gehad, maar hij had dit nooit uit de hand gelopen.

Hij leek heel tevreden met zijn gedrag en werd gefilmd terwijl hij het vredesteken gaf en er gelukkig uitzag toen hij werd gearresteerd en naar het politiebureau werd afgevoerd.

De politie verklaarde dat hij niet onder invloed van drugs of alcohol leek te zijn, alleen heel erg boos.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/