Politie Pattaya inspecteert drie lokale bars na klachten van bewoners, vindt meerdere problemen

Pattaya

De Thaise politie inspecteerde vanmorgen, 2 juli 2019 rond 2:00 uur drie bars in het Third Road-gebied van Pattaya na een tip van een bezorgde burger dat ze open waren na de wettelijke verkooptijd en omwonenden te storen met hard lawaai en luidruchtige klanten .

De drie clubs, vertaald uit het Thais als Samed Chill, Depending Bar en Makkasan, bleken allemaal open te zijn na hun wettelijke licentietijd. Bovendien serveerden ze alcoholische dranken na de wettelijke gebruiksduur.

Samed Chill had ook een valse voorkant die deed alsof hij gesloten was, maar was inderdaad van binnen open met veel klanten die nog steeds dronken en alcoholische dranken kochten.

De politie controleerde de identiteitskaarten van de klanten en testte alle klanten op elke locatie.

Twee minderjarige klanten (de wettelijke leeftijd om in een bar in Thailand aanwezig te zijn is 20 jaar) werden gevonden bij Samed Chill en één man testte positief op drugs.

De eigenaren en het management van de drie clubs zullen volgens de politie allemaal te maken krijgen met juridische procedures en meerdere aanklachten.

De man die positief testte op drugs werd ook gearresteerd en zal dienovereenkomstig worden aangeklaagd.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/