Dode dolfijn gezien in de buurt van Koh Larn, vermoedelijk gevangen in visnetten

Koh Larn

Een dode dolfijn werd vanmorgen opgemerkt door toeristen die naar Koh Larn gingen en op video opgenomen, en de video is nu viraal gegaan.

De dolfijn lijkt in zeer slechte staat te zijn en had een groot touw aan zijn kaak geplakt.

Pattaya Sea Rescue denkt dat de dolfijn verstrikt is geraakt in een visnet en dat het touw afkomstig is van een poging om zichzelf los te maken uit de netten. Ze geloven dat de actie de dolfijn nog meer letsel heeft toegebracht en uiteindelijk de dood heeft veroorzaakt.

Pattaya Sea Rescue Officials zeiden dat ze het incident verder gaan onderzoeken om dit in de toekomst te voorkomen. Dolfijnen worden gezien als een symbool van de stad en hebben de overhand gehad in de huidige logo- en toerismecampagne voor het toeristenoord.

 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/