Thailand heeft een nieuwe Miss Thailand Universe

Bangkok-

De Thais-Canadese Paweensuda 'Fahsai' Drouin is dit weekend gekroond tot Miss Thailand Universe 2019. Juryleden kozen de 26-jarige Paweensuda uit meer dan 50 andere deelnemers in de laatste ronde van de optocht in de Thunder Dome in Bangkok dit weekend.

Miriam Sornprommas werd eerste runner-up en Thanatchaphon Boonsang tweede runner-up.

Paweensuda is 180 centimeter lang, is geboren en getogen in Canada en haar vader is Canadees.

Ze studeerde cum laude af aan de Universiteit van Calgary. Paweensuda verhuisde als volwassene naar Thailand om een ​​carrière als model na te streven en DJ te worden.

Ze deed mee aan verschillende andere schoonheidswedstrijden en behaalde in sommige titels, voorafgaand aan de Miss Thailand Universe-wedstrijd van dit jaar. Ze werd tweede in de Miss Universe Thailand 2017-competitie.

Paweensuda ontvangt 1.5 miljoen contant geld, een Volkswagen ter waarde van 3.8 miljoen baht en een appartement ter waarde van 12 miljoen baht. Ze zal Thailand vertegenwoordigen in de Miss Universe-zoektocht later dit jaar in Zuid-Korea.

BRONThaiger, de natie
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/