Thaise immigratieambtenaren jagen nu op Overstayers op de luchthaven

Bangkok-

Naew Na Thai News publiceerde foto's en meldde dat dit weekend meerdere immigratieagenten, samen met militaire functionarissen en zelfs een hond, nu regelmatig de luchthaven inspecteren en willekeurige passagiers om hun paspoort vragen om buitenlanders te vinden die te lang blijven voordat ze het land verlaten.

Er werd gemeld dat ze willekeurig tientallen buitenlanders stopten voordat ze konden inchecken in de terminal en bij de aankomsthal van de luchthaven. Ze vroegen om paspoorten van buitenlanders om te controleren of ze langer dan toegestaan ​​waren of niet.

Bovendien werd door Naew Na News gemeld dat ze ook door de parkeergarages en het taxi- en busafzetgebied gingen en willekeurig buitenlanders selecteerden om hun paspoorten te inspecteren.

Ambtenaren gaven geen commentaar op wat er zou gebeuren als iemand werd gevonden die de toegestane verblijfsduur overschreed en of ze normaal een boete zouden kunnen betalen of dat ze naar het detentiecentrum voor immigratie zouden worden gebracht.

Naew Na meldde dat er bij de controles van dit weekend geen buitenlanders zijn gevonden die te lang bleven, maar dat de sweeps zouden doorgaan.

Abonneren
BRONNaew Na Nieuws
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/