Thaise immigratiebeambten jagen nu op overstayers op de luchthaven

Bangkok-

Naew Na Thai News publiceerde foto's en meldde dat dit weekend meerdere immigratieagenten, samen met militaire functionarissen en zelfs een hond, nu regelmatig de luchthaven inspecteren en willekeurige passagiers om hun paspoorten vragen om buitenlanders te lang te laten verblijven voordat ze het land verlaten.

Er werd gemeld dat ze willekeurig tientallen buitenlanders stopten voordat ze in de terminal en bij de aankomsthal van de luchthaven konden inchecken. Ze vroegen om paspoorten van buitenlanders om te controleren of ze te lang waren of niet.

Bovendien werd door Naew Na News gemeld dat ze ook door de parkeergarages en het gebied voor het inleveren van taxi's en bussen gingen en willekeurig buitenlanders selecteerden om hun paspoorten te inspecteren.

Ambtenaren gaven geen commentaar op wat er zou gebeuren als iemand zou worden betrapt op overschrijding van de verblijfsduur en of ze een normale boete zouden mogen betalen of als ze naar het immigratiedetentiecentrum zouden worden gebracht.

Naew Na meldde dat er tijdens de controles van dit weekend geen buitenlanders werden gevonden die te lang waren gebleven, maar dat de controles zouden doorgaan.

BRONNaew Na Nieuws
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/