Populair Jomtien Hotel vol toeristen gesloten wegens vermeende eigendomsconflicten, toeristen uitgezet zonder waarschuwing

Jomtien-

Gistermiddag, 24 juni 2019, kwamen lokale functionarissen en politie aan bij het Euro Star Jomtien Beach Hotel, gelegen aan de bovenkant van Jomtien Beach Road in de buurt van Dongtan Beach, om het hotel te sluiten en tientallen toeristen uit te zetten.

Het hotel, dat volgens het management betrokken is bij een eigendomsgeschil met hun holding, had een stroomstoring, beveiligingssystemen verwijderd en beweerde dat ambtenaren hun drank- en wijncollectie in beslag hadden genomen.

Toeristen die in het hotel verbleven, werden zonder waarschuwing uitgezet. Sommigen waren in hun kamers en sommigen waren in de restaurants van het hotel. Verschillende kwamen terug zonder waarschuwing of waarschuwing dat het hotel gesloten was. Veel toeristen verklaarden tegen de verzamelde pers dat ze maanden van tevoren hadden geboekt. Het was niet meteen duidelijk of ze een terugbetaling voor het probleem zouden krijgen.

Het management van het hotel verklaarde dat ze een officiële klacht hadden ingediend bij de politie van Pattaya over de manier waarop de uitzetting was afgehandeld en hoe toeristen in veel gevallen waren gestrand.

Er was geen onmiddellijk commentaar van de houdstermaatschappij en The Pattaya News heeft ook geen specifieke details over het juridische eigendomsgeschil.

Er zijn metalen palen boven de ingang van het hotel geplaatst om de toegang op dit moment te blokkeren.

Blijf op de hoogte van The Pattaya News voor meer ontwikkelingen.

Inschrijven
BRONThais visum, 77Jowo
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/