Klantenservice op zijn best, een gearresteerde drugsdealer vraagt ​​de politie om zijn klanten excuses aan te bieden voor vertraagde bestellingen in Jomtien

Jomtien/Sattahip

Een vermeende drugsdealer die bij een politiecontrolepost in Sattahip werd gearresteerd, smeekte agenten om zijn klanten op de hoogte te stellen en zich te verontschuldigen voor de leveringen die hij afgelopen weekend in Jomtien niet kon doen.

Chatpong Kiewracha, 34, werd op 22 juni gevangen genomen met 19.75 gram crystal methamfetamine tijdens een verkeersstop buiten het Ambassador City Hotel.

Eenmaal in de boeien deed Chatpong een beroep op zijn arresterende agenten om zijn Line-app op zijn smartphone te gebruiken om contact op te nemen met al zijn klanten en hun excuses aan te bieden voor het feit dat ze hen geen medicijnen konden verstrekken.

De politie, die graag drugsgebruikers opspoort, ging waarschijnlijk graag in op de dealer op zijn aanbod.

Krediet: Pattaya Mail, Thais visum

BRONThais visum, Pattaya Mail
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/