Boze buitenlandse toerist verzet zich tegen arrestatie op Jomtien Beach, spuugt naar en trapt agent (video)

Jomtien-

Op zaterdag 6 juni 00 om 22:2019 uur werd een onbekende buitenlandse man gearresteerd op Jomtien Beach, die niets anders droeg dan een korte broek.

De lokale politie reageerde op meerdere telefoontjes dat een boze en naar verluidt zwaar bedwelmde, shirtloze getatoeëerde man over het strand dwaalde en willekeurige toeristen en lokale bewoners beledigde en bedreigde. Ondernemers klaagden dat de man klanten afschrikte.

Toen agenten arriveerden, troffen ze een man aan die aan het signalement voldeed, die weigerde zich te identificeren en erg dronken leek. Hij leek achter in de veertig en mogelijk van Oost-Europese afkomst op basis van zijn accent.

Getuigen en onze verslaggevers van het Pattaya-journaal keken toe hoe de man weigerde te kalmeren en weigerde de bevelen van agenten op te volgen. Nadat hij enkele minuten geprobeerd had om de man ertoe te brengen gehoor te geven, maakte hij verschillende dreigende gebaren naar politieagenten en werd hij geboeid voor zijn en hun eigen veiligheid.

Op dat moment raakte de man steeds meer van streek en spuugde hij op een agent en probeerde hem vervolgens te schoppen. Agenten brachten de man naar beneden en onder controle.

Hij wordt momenteel vastgehouden op het plaatselijke politiebureau, waar functionarissen zeggen dat hij weigert mee te werken of zijn informatie te geven. Hij had geen documenten of geld bij zich toen hij werd gearresteerd. Ambtenaren zijn bezig om de man te identificeren die talloze aanklachten tegemoet zal zien wegens verzet bij arrestatie en mishandeling van wetshandhavers.

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/