Aantal toeristen in Thailand met 1.03% gedaald in mei, Chinese toeristen met 8.55%

Thailand-

Het Ministerie van Toerisme van Thailand meldde gisteren, 20 juni 2019, het volgende nieuws met betrekking tot de aankomsten van toeristen in Thailand en het nieuws is niet positief:

-Een totaal van 1.03% daling van het totale aantal toeristen jaar op jaar in mei.

-In totaal 2.7 miljoen toeristen in mei.

-Uitgaven van 135 miljard baht, een daling van 0.95% ten opzichte van het voorgaande jaar.

- Chinese toeristen daalden jaar op jaar met 8.55%.

-Totale toeristendollars waren in mei goed voor ongeveer 12% van het bruto binnenlands product.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/