Aankomst toeristen Thailand gedaald met 1.03% in mei, Chinese toeristen met 8.55% gedaald

Thailand-

Het Ministerie van Toerisme van Thailand meldde gisteren, 20 juni 2019, het volgende nieuws met betrekking tot aankomsten van het toerisme in Thailand en het nieuws is niet positief:

-Een totaal van 1.03% daling van het totale aantal toeristen jaar op jaar in mei.

-In totaal 2.7 miljoen toeristen in mei.

-Uitgaven van 135 miljard baht, een daling van 0.95% ten opzichte van het voorgaande jaar.

-Chinese toeristen daalden jaar op jaar met 8.55%.

-Totaal toerisme dollars in mei goed voor ongeveer 12% van het bruto binnenlands product.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/