Italiaanse man valt om het leven in winkelcentrum in Centraal Pattaya, oorzaak wordt onderzocht

Pattaya-

Om 2:15 vandaag, 20 juni 2019, viel een Italiaan van de zesde verdieping van de Central Festival Mall door een glazen liftingang aan de strandzijde van het winkelcentrum tot zijn dood in het bijzijn van tientallen geschokte inwoners en toeristen.

De heer Gianluigi Broccado, 57 jaar oud, werd gevonden met een gebroken nek en een gebroken schedel. Hij was shirtloos toen hij viel en droeg alleen een gele korte broek. Zijn paspoort was bij hem, had echter geen andere documenten of geld. Hij viel van een klein balkon bij de lift op de zesde verdieping. Volgens omstanders was hij op slag dood.

Beveiligingspersoneel verklaarde dat de man het winkelcentrum binnenkwam, onmiddellijk naar het balkon op de bovenste verdieping ging en viel. Het personeel reageerde door het verontrustende tafereel af te dekken met een tent en onmiddellijk de lokale politie en de lijkschouwer te bellen.

De Italiaanse ambassade is op de hoogte gesteld van het incident.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident en of de man door een ongeluk is gesprongen of gevallen.

Dit is de tweede vallende dood in het winkelcentrum in ongeveer een maand.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/