Twee miljard baht aan Crystal Meth in beslag genomen in de haven van Chon Buri dit weekend (video)

Si Racha, Chonburi-

Politie en narcotica-onderdrukkingsfunctionarissen hebben zaterdag ongeveer een ton crystal methamfetamine, of ijs, ter waarde van naar schatting twee miljard baht tegen straatprijzen, in beslag genomen op een containerpark in het Si Racha-district van de oostelijke provincie Chon Buri in Thailand.

Twee Chinese staatsburgers en twee Thai werden ter plaatse aangehouden toen ze naar de werf gingen om 612 dozen schoenen te controleren die op weg waren naar de Filippijnen; In 34 van de dozen zat ijs verpakt in pakjes thee.

Geïnformeerde politiebronnen zeiden dat de succesvolle inbeslagname het resultaat was van een tip die ambtenaren van de drugsbestrijding op de hoogte bracht van de grote zending.

De in beslag genomen drugs worden beschouwd als een van de grootste afzonderlijke inbeslagnames.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/