Russische toerist gedood door motorrijder die straat oversteekt in Jomtien

Jomtien-

Een man op een "grote fiets" slaat toe en doodt een Russische toerist op Thappraya Road.

Vanmorgen om 1:00 uur sloeg en doodde een man zonder identificatie, maar vermoedelijk begin twintig een 37-jarige Russische toerist op Thrapraya Road nabij de onderdoorgang naar Pattaya terwijl ze probeerde de straat over te steken.

Getuigen verklaarden dat de bestuurder van de 650CC-motor met hoge snelheid reed toen de 37-jarige Anna Kisna werd aangereden toen ze de straat overstak. De fiets van de man botste vervolgens tegen een geparkeerde auto in de buurt. Hij droeg een helm.

Doktoren ter plaatse deden alles wat ze konden om mevrouw Kisna te redden, die hier op vakantie was met vrienden, maar ze stierf in het ziekenhuis.

De niet-geïdentificeerde bestuurder liep ernstige maar niet-levensbedreigende verwondingen op en is nu in een plaatselijk ziekenhuis waar de politie zal proberen hem te identificeren en te interviewen nadat hij aanzienlijk hersteld is.

We zullen meer over dit verhaal hebben als we het krijgen. De politie heeft verklaard dat snelheid zeker een factor was, maar niet of er alcohol of drugs in het spel waren.

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/