Drie transgenderdieven gearresteerd door de politie voor diefstal van toeristen in Zuid-Pattaya

Pattaya-

Pattaya News was vanmiddag, 12 juni 2019, aanwezig toen de stadspolitie, samen met de toeristenpolitie, onder leiding van Pol.Lt. Generaal Phongphan Wongmanet heeft drie transgender Thaise staatsburgers gearresteerd die gezocht werden wegens diefstal in hun appartement in Zuid-Pattaya.

Op 6 juni 2019, zoals we berichtten op onze sociale media-feeds, belden twee toeristen, een uit India en een uit de Verenigde Arabische Emiraten, de politie in de buurt van Walking Street in Zuid-Pattaya om te melden dat er een dure gouden ketting van hen was afgenomen en wat contant geld door een groep transgender, of ladyboys om 3 uur terwijl ze terugliepen naar hun hotel.

De twee toeristen, die niet dronken waren, vertelden de politie dat de ladyboys probeerden hen seksuele diensten aan te bieden en hen betasten, maar dat ze niet geïnteresseerd waren. Er volgde een kleine ruzie en de ladyboys stalen uiteindelijk een gouden ketting ter waarde van 30,000 baht (voorheen vermeld als 18,000 baht) en een klein bedrag aan contant geld.

De politie heeft onderstaande camerabeelden bekeken en is begonnen met het opsporen van de drie verdachten.

Vandaag hebben ze met succes de drie transgenderverdachten gelokaliseerd en ze als volgt genoemd:

De heer Wichai of Rose, Phra Song Song, 24 jaar oud, de heer Winai of Wanawin, 32 jaar oud, en Darun of Benz Sukom, 34 jaar oud, die allemaal door het provinciale gerechtshof van Pattaya worden beschuldigd van inbraak en poging tot inbraak. aan arrestatie ontsnappen.

Luitenant-generaal Wongmanet verklaarde vandaag aan het Pattaya-nieuws dat alle drie de personen een eerdere arrestatiegeschiedenis hebben voor diefstal en drugsgebruik, evenals eerdere keren in de gevangenis.

De verdachten hebben de misdaad bekend, maar zeiden dat ze de ketting al hadden verkocht en al het geld hadden uitgegeven. Volgens ambtenaren van de stadspolitie toonden ze geen spijt van de misdaad.

Alle drie zullen worden geconfronteerd met een terugkeer naar de gevangenis voor de misdaad.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/