Drie transgenderdieven gearresteerd door politie voor stelen van toeristen in Zuid-Pattaya

Pattaya-

The Pattaya News was vanmiddag 12 juni 2019 aanwezig toen de stadspolitie samen met de toeristenpolitie onder leiding van Pol.Lt. Gen. Phongphan Wongmanet, arresteerde drie transgender Thaise staatsburgers die gezocht worden voor diefstal in hun appartement in Zuid-Pattaya.

Op 6 juni 2019, zoals we meldden op onze sociale media-feeds, belden twee toeristen, een uit India en een uit de Verenigde Arabische Emiraten, de politie in de buurt van Walking Street in Zuid-Pattaya om te melden dat ze een dure gouden ketting van hen hadden afgenomen en wat geld door een groep transgenders of ladyboys om 3 uur terwijl ze terugliepen naar hun hotel.

De twee toeristen, die niet dronken waren, vertelden de politie dat de ladyboys probeerden hen seksuele diensten aan te bieden en hen betasten, maar dat ze geen interesse hadden. Er ontstond een kleine ruzie en de ladyboys stalen uiteindelijk een gouden ketting ter waarde van 30,000 baht (eerder vermeld als 18,000 baht) en een klein bedrag aan contant geld.

De politie heeft de onderstaande CCTV-camera's bekeken en is begonnen met het opsporen van de drie verdachten.

Vandaag hebben ze met succes de drie transgender-verdachten gelokaliseerd en ze als volgt genoemd:

De heer Wichai of Rose, Phra Song Song, 24 jaar oud, de heer Winai of Wanawin, 32 jaar, en Darun of Benz Sukom, 34 jaar oud, die allemaal 's nachts door de provinciale rechtbank van Pattaya worden beschuldigd van inbraak en proberen arrestatie ontsnappen.

Luitenant-generaal Wongmanet verklaarde vandaag aan het Pattaya-nieuws dat alle drie de personen een eerdere arrestatiegeschiedenis hebben voor diefstal en drugsgebruik, evenals eerdere tijd in de gevangenis.

De verdachten hebben de misdaad bekend, maar zeiden dat ze de ketting al hadden verkocht en al het geld hadden uitgegeven. Ze toonden geen berouw voor de misdaad, volgens ambtenaren van de stadspolitie.

Alle drie zullen worden geconfronteerd met een terugkeer naar de gevangenis voor de misdaad.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/