Thaise politie pakt draadloze microfoons aan en neemt miljoenen baht aan goederen in beslag

Nonthaburi-

De Thaise regering viel samen met de politie eind maandag 10 juni 2019 binnen in een magazijn in Nonthaburi en nam meer dan 50 miljoen baht aan draadloze microfoons in beslag.

Drie vrouwen en een man werden tijdens de inval gearresteerd en beschuldigd van het importeren en verkopen van draadloze microfoons zonder vergunning.

Om draadloze microfoons te mogen verkopen, moet men beschikken over een vergunning van de Nationale Omroep- en Telecommunicatiecommissie. Als iemand de apparaten in Thailand wil gebruiken, moet hij bovendien een licentie hebben en een geldige licentie voor draadloze frequenties hebben.

Ondanks deze wet zijn draadloze microfoons vaak te koop bij lokale straatverkopers in de grote steden van Thailand, waaronder Pattaya.

Ambtenaren herinnerden het publiek eraan dat deze apparaten zonder vergunning in Thailand tegen de wet zijn.

BRONThe Nation
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/