Thaise politie pakt draadloze microfoons aan en neemt miljoenen baht aan goederen in beslag

Nonthaburi-

De Thaise regering deed maandag 10 juni 2019 samen met de politie een inval in een magazijn in Nonthaburi en nam meer dan 50 miljoen baht aan draadloze microfoons in beslag.

Drie vrouwen en een man werden tijdens de inval gearresteerd en beschuldigd van het importeren en verkopen van draadloze microfoons zonder vergunning.

Om draadloze microfoons te verkopen, moet men een vergunning hebben van de National Broadcasting and Telecommunication Commission. Bovendien, als iemand de apparaten in Thailand wil gebruiken, moet hij ook een licentie hebben en een geldige draadloze frequentielicentie hebben.

Ondanks deze wet zijn draadloze microfoons vaak te koop bij lokale straatverkopers in de grote steden van Thailand, waaronder Pattaya.

Ambtenaren herinnerden het publiek eraan dat deze apparaten zonder vergunning in Thailand tegen de wet zijn.

Abonneren
BRONThe Nation
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/