Het jaarlijkse straatfeest van Soi Six begint morgen, 7 juni 2019

Pattaya-

Het is weer die tijd van het jaar!

Het jaarlijkse straatfeest voor Soi Six, gelegen nabij het Hard Rock Hotel tussen Second en Beach Road in Pattaya, begint morgen en duurt tot en met zaterdag 8 juni!

Soi Six is ​​een straat met bijna 70 bars, evenals vele restaurants, massagewinkels, een kliniek, een kerk, het stadspandjeshuis, het stadsgezondheidscentrum en meer. Het is een van de beroemdste straten in de stad en staat bekend om de feeststemming in de middag en een van de weinige plekken in de stad die op gang komt en al om 1:00 uur 's middags klaar is om te feesten.

De straat is dagelijks geopend van 1 uur 's middags tot 00 uur 's ochtends. Een paar bars houden het feest gaande tot 1 uur, meestal aan het einde van Beach Road. Tijdens het jaarlijkse evenement zorgt u ervoor dat het feest doorgaat tot in de late uurtjes!

In de straat staan ​​honderden mooie hostessen om je bezoek aangenaam te maken, evenals een verscheidenheid aan themafeesten en evenementen. Er is geen plaats in de stad waar mooier personeel beschikbaar is om u 's middags van dienst te zijn.

Het jaarlijkse straatfeest heeft bijna elk barfeest tegelijk. De deelnemende bars hebben ballonnen boven de bar.

Sommige bars hebben gratis eten.

Veel bars hebben speciale uniformen en outfits voor het personeel die passen bij de feeststemming.

Verschillende bars hebben speciale thema's, decoraties, gezelschapsspellen, weggeefacties, prijzen en evenementen.

Natuurlijk zullen er letterlijk honderden prachtige gastvrouwen zijn in alle bars in kostuum en klaar om te feesten!

Er zullen ook veel andere mede-soi six-fans zijn die drinken en feesten en het is een geweldige kans om medetoeristen of expats te ontmoeten en een wingman voor het evenement te vinden.

See you there!

 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/