Dieven stelen airconditioning uit kantoor van Volunteer Rescue Workers

Het gebied waar de airconditioning is gestolen.

Naklua-

Voor de tweede keer hebben dieven een airconditioning-unit gestolen uit een stand voor hulpdiensten die wordt gebruikt door de vrijwillige reddingsdienst Sawang Boriboon.

De stichting, die regelmatig in ons nieuws te zien is en helpt bij het gratis verlenen van reddingsdiensten en medische zorg in het Chon Buri-gebied, is geschokt dat iemand zo laag zou bukken om hun airconditioning te stelen.

Dit is ook niet de eerste keer.

Winai Kwanreangjai, 35, de supervisor van deze stand in Naklua, vertelde de pers dat dit de tweede keer was dat dit apparaat in slechts een paar maanden tijd werd gestolen. Ze hebben beperkte middelen en bieden hun diensten aan mensen die gewond zijn en in de problemen verkeren volledig op basis van donaties, dus dit is een groot verlies voor hen.

De eerste keer werd ook hun televisie en radio gestolen.

De politie van de stad zegt het incident te onderzoeken.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/