Ladyboy die Britse toerist met zakkenrollen op Walking Street arresteerde, bekent diefstal

Pattaya-

Om 2 uur vanmiddag, 00 juni 6, kondigde de stadspolitie van Pattaya aan dat ze de heer Vilas Wongsuwan, 2019 jaar oud, die de bijnaam "Nan Soi 29" draagt, hebben gearresteerd op beschuldiging van zakkenrollerij, de Britse nationale heer Anthony O' Malley, 8, eerder deze week op Walking Street.

We hebben over dit incident gerapporteerd en eerder deze week de CCTV-beelden gepost waarin tijdens de vroege ochtenduren van 3 juni de heer O'Malley, die toegaf zwaar dronken te zijn en net in Pattaya was aangekomen, te zien is op een video die wordt benaderd door een lange, donkere persoon die een transgender bleek te zijn of zoals ze in Thailand worden genoemd, Ladyboy.

Op de camera is te zien hoe de persoon de heer O'Malley streelt en streelt, die beleefd lacht om de avances. Hij is zich er echter niet van bewust dat ze zijn geldbuidel, die volgens hem een ​​groot aantal Britse ponden bevatte, verwijdert en voor zichzelf in haar zak steekt.

Hij merkte pas enige tijd later dat de geldgordel ontbrak en deed de volgende ochtend aangifte bij de politie. Noot van de redactie: het is de pers niet duidelijk hoeveel geld er daadwerkelijk is gestolen. Op de video is te zien dat meneer O'Malley zegt dat het bijna 90,000 baht was, een vroeg rapport van onze filialen stelde dat het 20,000 baht was en op de persconferentie verklaarde de politie vanmiddag dat het werkelijke bedrag 5000 baht was.

De politie van Pattaya identificeerde de verdachte uit hun criminele database die een geschiedenis van een strafblad in de stad had. De exacte aard van het strafblad van de heer Wongsuwan is niet openbaar gemaakt aan de pers.

De politie diende een arrestatiebevel in bij de provinciale rechtbank van Pattaya, die het arrestatiebevel vanmorgen goedkeurde, waar ze dhr. Wongsuwan arresteerden in zijn kamer in Zuid-Pattaya.

De heer Wongsuwan heeft de misdaad toegegeven en heeft tegenover de pers verklaard dat hij eerder vele jaren aan Soi 8 in Centraal Pattaya had gewerkt in een bierbar, maar dezelfde avond van de diefstal was ontslagen. Nadat hij werkloos was, beweerde hij dat hij erg dronken en depressief werd en geen geld had, dus besloot hij een toerist te beroven. Hij beweerde dat hij al het gestolen geld aan nieuwe kleren had uitgegeven.

De heer O'Malley bedankte de politie voor hun inspanningen in deze zaak.

 

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/