Jomtien Beach is de populairste woningmarkt in het oosten volgens de Thaise regering

Bangkok-

De Thai Government Housing Bank zei gisteren, 4 juni 2019 in een persbericht dat Jomtien Beach de populairste vastgoedmarkt in het oosten is.

Wichai Wiratkapan van de bank zei tijdens een seminar op 28 mei in het Pullman Hotel G Jomtien dat 78.7 procent van de beschikbare huizen in de tweede helft van 2018 is verkocht voor een totaal van 714 miljoen baht, meer dan alle andere delen van Chonburi, Rayong en Chachoengsao.

GHB's Real Estate Information Centre noemde de beste condominiummarkt als het Lake Mabprachan-gebied van het Nongprue-district, met 97.3 procent van alle beschikbare eenheden die werden verkocht voor een totaal van 1.9 miljard baht.

Achter Jomtien Beach op de huizenmarkt stond Laem Chabang met 76.1 procent van de verkochte eenheden voor 3.7 miljard baht; Het Utapao-luchthavengebied van Sattahip met 74.3 procent van de verkochte eenheden voor 8.8 miljard baht; Lake Mabprachan met 71.7 procent verkochte eenheden voor 9 miljard; en Ban Bung District met 68.9 procent van de verkochte eenheden voor 8.1 miljard baht.

 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/