Twee populaire lokale nachtclubs overvallen, wapens en drugs gevonden, meer dan 140 mensen testen positief op drugs (video)

Pattaya-

Om 4:00 uur vanmorgen hebben lokale en regionale politie, leger, immigratiedienst, toeristenpolitie en stadsfunctionarissen gelijktijdige invallen gedaan in twee populaire lokale nachtclubs, de Brazil Club aan South Pattaya Road en The 90's pub, gelegen op Soi Bongkot.

Ambtenaren verklaarden dat de invallen een reactie waren op klachten van de lokale bevolking over het feit dat beide clubs dagelijks tot het ochtendgloren open waren en verdenking van minderjarige klanten en drugsgebruik. Het blijkt dat beide vermoedens juist waren.

Onder leiding van de heer Prachan Thipsiri, de directeur van de afdeling Onderzoek en Misdaadbestrijding, vielen tientallen agenten de twee clubs binnen, deden de lichten aan en blokkeerden de uitgangen toen er paniek uitbrak, vooral bij de Brazil Club. Tijdens de inval waren meer dan driehonderd mensen aanwezig in de Brazil Club. Het kostte ambtenaren enkele minuten om de orde te herstellen toen ze bij de huismicrofoons kwamen.

Alle klanten werden op elke locatie op drugs getest.

Maar liefst 142 mensen testten positief op drugs in de Brazil Club. Bovendien bleken 58 mensen volgens de Thaise wet geen identiteitskaart te hebben. Vier klanten bleken jonger dan 18 jaar te zijn.

In de club uit de jaren 90 werden in totaal 13 mensen positief getest op drugs en werd één minderjarige klant gevonden.

Ambtenaren troffen ook het volgende aan in de club, die leek te zijn gedumpt door in paniek geraakte clubbezoekers: een 9 mm-pistool geladen met 16 patronen munitie, 1 zakmes, 62 pakjes crystal methamfetamine en een grote hoeveelheid apparatuur die werd gebruikt voor drugsgebruik. Ambtenaren vonden ook verschillende shisha-pijpen die in strijd zijn met de Thaise wet.

De manager van de Brazil Club, de heer Thaksin Phseee, 41 jaar oud, werd ook gearresteerd. Er werden geen details gegeven over het management en eigendom van de club uit de jaren 90, die eerder is overvallen en eerdere problemen met de wet heeft.

Alle klanten die positief testten op drugs werden aangehouden en gearresteerd, waardoor een aantal van hen, die op dat moment dronken en high van de drugs leken te zijn, de politieorders niet opvolgden en met geweld moesten worden weggevoerd, zoals te zien is op de video.

Voor beide locaties geldt het volgende:

- Klanten onder de 20 jaar toestaan

-Open blijven na de gelicentieerde tijd van 3:00 uur

-Niet in het bezit van een juiste licentie

- Drugsgebruik op het terrein toestaan

-Ongeautoriseerde servicelocaties

-promotie van alcohol tegen Thaise wetten

-Verkoop van Shisha tegen de Thaise wet

-Het distribueren van sterke drank zonder vergunning

-Verkoop van sterke drank na de juiste tijd

-Verschillende andere licentieovertredingen.

De heer Thipsiri verklaarde dat beide locaties op zijn bevel aan de gouverneur van Banglamung zullen worden voorgesteld om een ​​sluiting van vijf jaar en een boete van 500,000 baht op te leggen.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/